Melatonine time release

Slaapproblemen?

Heeft u slaapproblemen, maar voelt u niets voor het gebruik van slaappillen? Dan is melatonine misschien de oplossing voor u. Melatonine is een lichaamseigen,dus natuurlijk hormoon dat er voor zorgt dat je lichaam in de ‘slaapstand’ komt. Je krijgt dan het gevoel dat je echt moe bent en dat je wil en kán slapen. Werking melatonine? Heel simpel. Je leest het hieronder.

Waarom Melatonine?

In tegenstelling tot andere producten, of ze nu op natuurlijke basis zijn of niet, bevordert melatonine de natuurlijke slaap zonder verslavend te zijn of je heel duf te maken. Met melatonine heeft je slaap ook het normale patroon van lichte slaap afgewisseld met diepe slaap. Hierdoor word je geheel uitgerust weer wakker in de morgen zonder je nog slaperig te voelen.

Melatonine Time release?

Om ervoor te zorgen dat je niet alweer vroeg wakker wordt, heeft Natrol een melatonine time release tablet ontwikkeld. De melatonine bijwerking zorgt ervoor dat je niet in één keer, maar goed gedoseerd tijdens de hele nacht vrijkomt. Dat werkt zo: eerst komt een dosis vrij zodat je goed kan inslapen. Daarna komt in de loop van de nacht geleidelijk de rest van de melatonine vrij zodat je ook lekker kan doorslapen. Deze manier van doseren werkt het best. Dus voor een goede slaap is Natrol melatonine time release het meest natuurgetrouw en het meest effectief, en daarom aanbevolen voor een prettige en verkwikkende slaap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *