Welke zorgverzekeraars zijn er?

Je kunt natuurlijk allemaal zorgverzekeringen gaan vergelijken op internet om zo’n min mogelijk geld te betalen voor je verzekering. Echter is dit best wel een tijdrovend proces en is het een heel gedoe om alles goed te doen. Daarom hebben wij voor jou de goedkoopste zorgverzekeringen op een rijtje gezet, samen met aanbiedingen die ze hebben. Zo hoef je zelf niet meer heel het internet af te speuren.

De goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland + aanbiedingen

Anderzorg schijnt een van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland te zijn. Sommigen zeggen zelf dat hét de goedkoopste zorgverzekering van heel Nederland is. Zo is er erg veel keuze mogelijkheid, en kun je zelf veel dingen kiezen. Denk maar aan percentages van behandelingen. De goedkoopste premie hiervan kost 66 euro.

Zekur

Zekur is opgericht door Univé. Wat helaas wel een nadeel is, is het feit dat er weinig keuze is. Zo is er standaard 15 procent ziekenhuis, en 40 procent fysio en klinieken. Wel word het gewaardeerd omdat de klantenservice erg goed schijnt te zijn. Ook als je vragen hebt, of opmerkingen en klachten kan je die gewoon stellen en krijg je al snel een reactie terug. Tot slot bieden ze een lage prijs van 67,50 euro van de goedkoopste premie, waarmee ze concurreren met Anderzorg.

Andere zorgverzekering-aanbieders

Wanneer je naar andere zorgverzekeringen op zoek bent, kan je ook naar een onafhankelijke aanbieder gaan. Zo’n voorbeeld is bijvoorbeeld Independent Insurances. Zij bieden je een onafhankelijke adviseur aan, die je de beste match kan maken tussen zorgverzekeraar en aanvrager. Zo heb je altijd de juiste dekking te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *