Kinderopvang Strijen en Linie

Het liefst geven we onze kinderen elke dag alle aandacht en liefde in de wereld. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Het is daarom fijn om te weten dat Kinderopvang Strijen en Kinderdagverblijf Linie er voor u zijn. Hier kunt u met een gerust hart uw kind onderbrengen. Wetend dat het hier met dezelfde passie en liefde als thuis behandeld zal worden.

Kinderdagverblijf Linie biedt uw kind een fijn huiselijk verblijf. Waarin gezellig gespeeld kan worden met andere kinderen. Uw kind zal zich meteen op zijn gemak voelen in deze veilige en sfeervolle omgeving. Met begeleiding die uw kind warmhartig behandeld en er bovendien alles aan zal doen om het uw kind zo fijn mogelijk te maken tijdens zijn of haar verblijf. Uw kroost kan hier heerlijk spelen, knutselen en tal van andere activiteiten doen om het helemaal naar de zin te hebben.

Niet alleen een fijne gedachte voor u, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van uw kind. Die krijgt namelijk de kans en vrijheid om zich op creatief en sociaal gebied te ontwikken. De begeleiding bij kinderopvang Strijen en Kinderdagverblijf Linie haalt elke dag alles uit de kast om uw kind de heerlijk onbezorgde tijd van zijn leven te bieden.

Wil je meer informatie met het kinderdagverblijf? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wie weet zien we jou kind dan binnenkort terug op ons kinderdagverblijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *