Laat je verwennen met een high tea

Leuk om te krijgen

Een high tea is zowel leuk om aan iemand cadeau te geven als zelf voor je verjaardag te krijgen. Ik heb het laatst van mijn vriendinnen gekregen, in de vorm van een uitnodiging in een kaart. De dag dat we gingen mocht ik zelf uitkiezen en ik koos voor een zonnige zaterdagmiddag bij een gezellig tentje hier in de stad. Zo konden we het meteen combineren met een uurtje winkelen, de laatste tijd kom ik niet meer toe aan het bezoeken van de stad.

Smullen

Het was echt smullen, die high tea. Er stond van alles aan lekkernijen voor ons klaar en als we zouden willen, konden we gemakkelijk bijbestellen, werd er gezegd. Koffie en thee werden continue vers geschonken, een kan water met verse munt stond op de tafeltjes. Andere drankjes waren ook los te bestellen. En de kosten…die waren voor mijn vriendinnen. Nou, de volgende keer zal ik hun trakteren, wat een gezelligheid!

Leuk aangekleed

Je moet het misschien net treffen, waar je zo’n high tea bestelt, maar waar wij waren was het echt leuk aangekleed allemaal. De tafeltjes, welke plaats boden voor 4, waren bedekt met een gezellig, geruit tafelkleedje en overal stonden etagères met kleine zoete hapjes erop. Het was blijkbaar voor meerdere personen gereserveerd. Binnen stonden er ook gedekte tafeltjes en wij namen buiten plaats. Zolang er nog zon was..!

Een leuke tip voor een high tea

Wil je echt gaan genieten van een leuke high tea in Utrecht? Dan is foodenlifestyle.nl wel een echte aanrader. Hier kan je genieten van de lekkerste hapjes en de beste wijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *