Afvallen doe je zo

Dit weekend is het carnaval. Dat is natuurlijk één groot feest. Iedereen in het zuiden van het land gaat helemaal los. Uitgekleed en goed gedost gaan we op weg naar de optocht en genieten we van ongezond eten en vooral veel drank. Na het weekend staat het eigenlijk centraal om je lichaam in ‘shape’ te krijgen voor de zomer. Er moet afgevallen worden en het lichaam moet weer strak worden. Om een goede meting te moeten doen, begin je altijd met een nulmeting. Hoe gaan we aan de slag?

Betrouwbare weegschaal

Allereerst begin je met het opmeten van je gewicht. Een betrouwbare weegschaal is hier natuurlijk wel voor nodig. Je gaat namelijk meten hoeveel je weegt, en wilt natuurljk ergens naartoe werken. Bijvoorbeeld; je wilt vijf kilo afvallen. Daarvoor heb je ook gezonde voeding nodig.

Let op je voeding

Wanneer je op je voeding wilt letten, heb je wel een precisie weegschaal nodig. Een precisie weegschaal kopen is dan niet onverstandig. Je zorgt namelijk ervoor dat je de juiste afmetingen van je benodigde voeding hebt. Hierdoor kan je een goede basis zetten voor je afvalsessie. Je kan hierbij gebruik maken van boekjes van Sonja Bakker, maar ook tips die online staan.

Abonnement op de sportschool

Dan is het zaak om af te gaan vallen. Je hebt de basis gemaakt. Nu moeten de kilo’s er echt vanaf gaan. Sporten tot je erbij neervalt is het devies. De kilo’s moeten er vanaf. Zet het lichaam van je in de gang en begin met lekker te zweten. Het resultaat mag er zijn!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *