De laatste mode aan kapsels

Soms is het goed om voor jezelf te zorgen. Je moet dan zeker langs de kapper gaan. Je kan dan namelijk even een momentje voor jezelf nemen. Vooral bij mannen en vrouwen zijn er een hoop trends binnen de kapsels tegenwoordig. We lichten hier een aantal nieuwe trends toe voor zowel de man als de vrouw. We spraken de kapper in Alphen aan den Rijn hierover.

Vrouw:

Krullen

Tegenwoordig is de krultang bijna niet meer weg te denken bij de vrouw. Krullen bij vrouwen zijn onweerstaanbaar. Elke man vindt het fantastisch om te zien wanneer een vrouw een mooie bos krullen heeft.

De lange bob

Een lange tijd was de korte bob helemaal in bij de vrouw. Dit kwam mede doordat Sylvie Meis hiermee rondliep. Nu is de langere bob tegenwoordig hip. De lange bob valt tot op je schouders.

Man:

Opskeer

Waar zo’n tien – vijftien jaar geleden de blonderende plukjes hip waren bij de man, is het nu de opskeer. Daarmee wordt bedoeld dat de zijkant en achterkant met het tondeuse wordt kort wordt geschoren, en bovenop langer. Daarna worden de haren met gel strak naar achteren verwerkt. Dit is een trend die momenteel helemaal in is, vertelde de herenkapper in Alphen aan den Rijn aan mij.

Het lijntje in het haar

Bij de jeugd is het lijntje in het haar in. Hiermee wordt er met het tondeuse aan de zijkant van het haar een kaal lijntje verwerkt. Daarna wordt het haar strak naar de zijkant gekamd. Dit is iets wat door Cristiano Ronaldo onder de jeugd is aangebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *