Met een mooie gladde strakke huid het voorjaar in!

Nu het voorjaar toch echt in aantocht is krijgen we allemaal weer zin om onszelf op ons allermooiste te presenteren. Verzorging van de huid en ons lichaam staan met de zomerse dagen al snel weer hoog op onze lijstjes. Dat we hier steeds meer waarde aan lijken te hechten blijkt ook uit de stappen die we zetten om er puntgaaf uit te blijven zien. Zeker als de jaren gaan tellen en de groeven ervan gaan tekenen in het gezicht zouden we daar graag iets aan doen. Want een strakke huid geeft nou net die energieke uitstraling die we zoeken. Met injecties is dit mogelijk maar is dit wel zonder risico’s

 

Gezond leven de beste kuur tegen rimpels

Met een paar simpele aanpassingen in je levensstijl kun je al heel wat tegen rimpels en een minder strakke huid doen. Eet voldoende fruit en drink genoeg water om te beginnen. Zorg dat je zonlicht ziet maar niet teveel. Besef dat je huid een orgaan is net als alle onderdelen van je lichaam en ga hier dus zorgzaam mee om. Roken hoort hier dus ook niet bij, dit maakt de huid grauw en zorgt voor randen bij de mondhoeken (door het zuigen aan de sigaret). Dat brengt ons gelijk bij een andere tip, zuig ook niet teveel aan een rietje, dit zorgt namelijk voor dezelfde randen om de mondhoeken als bij het roken.

Slaap ook zoveel mogelijk op je rug. Door op je ze te liggen kunnen je vouwen in je gezicht krijgen die op een gegeven moment niet meer herstellen. Drink voldoende vitamine C en let op je nachtrust. Al het bovenstaande zorgt ervoor dat de huid goed kan herstellen en niet teveel beschadigd.

type injecties

Denk jij na over injecties?

Anti-agingproducten

De eerste stap die vooral de meeste vrouwen als eerste zullen zetten is het gebruik van anti-agingproducten. Dat deze producten wel degelijk helpen is inmiddels wel bewezen. Verwacht er niet al te grote wonderen van maar de crèmes kunnen inderdaad zorgen voor een stevigere huid en betere hydratering bijvoorbeeld.In het volgende artikel is er een uitgebreid onderzoek gedaan naar de werking van diverse aging producten. Niet alleen wordt er gekeken naar de werking en waar je als het gaat om waardes bij het product op moet letten, ook is er gekeken naar de leeftijd waarop je het beste kunt beginnen om het product te gaan gebruiken. Leerzaam dus.

Plastische ingrepen zoals de injecties, botox of de facelift

Als bovenstaande niet voldoende blijkt te zijn dan kun je altijd nog kijken of er operatief nog iets mogelijk is. De facelift is een heftige ingreep en we waarschuwen je dan ook om dit vooral als laatste strohalm te zien. De facelift kan namelijk nogal wat onverwachte effecten hebben zoals nabloedingen of gevoelloosheid van de huid. Erger misschien nog wel, het komt regelmatig voor dat het effect van de facelift niet het gewenste resultaat oplevert of zelfs heel onnatuurlijk. Een Facelift is moeilijk terug te draaien en het effect is voor maar hoogstens 15 jaar. Daar komt ook nog eens bij dat de ingreep niet door je verzekeraar wordt vergoed. Zoals je ziet zijn we geen voorstanders van deze plastische ingreep,

Botox of injecties?

Met injecties kunnen rimpels worden behandeld en kan volumeverlies in het gezicht worden hersteld. Er zijn twee soorten injecties: Botox en fillers. Botox, is een spierverslapper die rimpels laat verdwijnen. Hyaluronzuur fillers vullen rimpels op en geven extra volume aan het gezicht of de lippen.Het effect van beide behandelingen en zijn wel van veel kortere duur als de facelift maar tegelijkertijd wel een stuk veiliger. Het natuurlijke voorkomen blijft daarbij (mits nauwkeurig uitgevoerd) veel beter behouden.Er zijn twee type injecties, de tijdelijke en permanente. De laatste is in opspraak geraakt omdat deze toch nog behoorlijk wat complicaties kan geven de tijdelijke injectatie is een stuk veiliger om dat deze bestaat uit volledig afbreekbare biologische stoffen. Maar voor beide methodes geldt nog steeds dat overdaad schaadt.

Er zijn dus genoeg manieren om met een puntgave huid de lente in te gaan, het is aan jezelf om te bepalen hoever je hierin wilt gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *