Naar de Sauna Leiden in coronatijd?

We hebben het allemaal meegemaakt, het jaar 2020 waarin het nieuwe coronavirus opkwam. Door het coronavirus zijn er vele beperkingen binnen de samenleving aan ons opgelegd. De anderhalve meter, de handen wassen, maar ook de sluiting van faciliteiten en het annuleren van evenementen. Maar kunt u nu al wel weer naar de Sauna Leiden?

Het antwoord is…

Ja. U kunt weer naar de Sauna Leiden. Er wordt goed gelet op alle corona maatregelen zodat u veilig gebruik kunt maken van de service. Alles wordt goed schoongemaakt en er wordt voor gezorgd dat u geen gevaar loopt. In de Sauna Leiden wordt er veel moeite in gestoken om u zo goed mogelijk te beschermen. Er wordt dan ook aan u gevraagd om zich goed aan de regels te houden en dat u rekening houdt met het personeel en de andere bezoekers. 

Reserveren

U kunt bij de Sauna Leiden via de website een plek reserveren en een bepaald tijdstip waarop u in de sauna wilt zitten. Er zijn verschillende tijden vanaf wanneer u kunt reserveren, zoals bijvoorbeeld vanaf 11:00, 17:00 of 20:00. Wij zorgen ervoor dat de sauna niet te vol zit zodat er genoeg afstand gehouden kan worden. U kunt zelf kiezen wat voor soort ervaring u wilt. Er zijn verschillende keuzes. Een van die keuzes is alleen gebruik maken van de sauna, dat kan, maar er zijn ook een aantal arrangementen.

sauna leiden

Tijdens de coronacrisis naar sauna Leiden

Sauna Leiden Arrangementen

Avondarrangement

Het goedkoopste arrangement is het avondarrangement. Deze is elke dag na 17:00. U kunt onbeperkt gebruik maken van alle saunafaciliteiten vanaf 17:00 tot sluitingstijd. U kunt gebruik maken van een badjas en badlakens en u krijgt de keuze tussen een schotel kipsaté of een salade. Dit arrangement kost €37,50. 

Anti-stress avondarrangement

Dit arrangement is in bijna alles hetzelfde als het avondarrangement, maar er is een verschil. Binnen dit arrangement krijgt u ook een ontspanningsmassage van 25 minuten! Dit arrangement kost €59,50.

Dagje sauna arrangement

Het arrangement waarmee u lang gebruik kunt maken van de sauna. U kunt namelijk vanaf 11:00 tot sluitingstijd gebruik maken van alle saunafaciliteiten. U krijgt bij aankomst koffie of thee en een appelgebak met slagroom. Ook kunt u, zoals in elk arrangement, natuurlijk gebruik maken van een badjas en badlakens. Bij dit arrangement kunt u ook nog een lunchgerecht naar keuze kiezen. Een uitgebreid arrangement dus! Dit arrangement kost €47,50.

Ultiem genieten arrangement

Dit is de meest ideale aanbieding van Sauna Leiden. Dit arrangement bestaat uit alles wat u krijgt bij het dagje sauna arrangement, met als extra een ontspanningsmassage van 25 minuten en het gebruiken van de zonnebank voor 15 minuten. Het meest ideale pakket voor de meeste ontspanning!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *