Tips voor salon in Breda

Je haar moet er altijd helemaal tip top uitzien en daarom ga je dan ook vaak naar de kapper. Echter is het zo dat een kapper het soms heel druk heeft en dus niet altijd alle tijd heeft voor je. Dit betekent dat het soms best wel een tijdje duurt voordat je geknipt word. Een kapsalon hier in tegen is vaak een stuk groter en heeft bijna altijd meerdere mensen in dienst. Ook is het zo dat de ruimte er een stuk groter zijn en dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn met betrekking tot haar en een nieuw kapsel!

Aanraders van goede kapsalons in Breda

Hoofd & Idee is de eerste aanrader van een goede kapsalon in Breda. Uit de reviews blijkt ook dat de werknemers er echt goed de tijd voor je nemen en dat ze goed luisteren naar wat je graag zou willen hebben voor kapsel. Ook zijn er zeer redelijke prijzen en kun je meestal al vrij snel langskomen voor een afspraak wanneer je die gemaakt hebt.

Hier & Dhaar is ook een goede kapper in Breda. Deze kapsalon staat vooral bekend om zijn creativiteit. Als je zelf nog niet echt weet wat voor kapsel je wilt hebben, of je wilt een keer wat leuks hebben dan moet je zeker hier eens een keer langskomen. Vriendelijk personeel en een zeer goede prijs.

Een andere aanrader van een kapsalon in Breda is Salon Spiegelbeeld. Dit is een nieuwkomer in de wijk Ginneken in Breda. Hier kan je al gauw snel worden geholpen. Het vriendelijke personeel is uitstekend gecertificeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *