Waarom Melatonine bestellen?

We zijn de hele dag zo druk met alles bezig, dat we haast zouden vergeten dat we ook moeten slapen. Een goede nachtrust is niet alleen heel prettig en ontspannend, het is ook erg belangrijk voor je gezondheid. Als je tenminste in slaap kunt komen.

Slapen

De slaapperiode is voor lichaam en geest een belangrijke periode. Tijdens je slaap worden de gebeurtenissen van de dag door je brein bekeken, gerubriceerd en opgeslagen. Hoewel je zelf in diepe rust bent is je brein dus met noodzakelijk onderhoud aan de slag. Als je niet voldoende slaapt komt deze breinfunctie in gevaar en dat kan uiteindelijk tot gezondheidsproblemen leiden.

Melatonine

Als het daglicht op het eind van de dag verdwijnt maakt je lichaam zelf melatonine aan, een stof die je helpt om in slaap te komen. Als we teveel stress hebben opgebouwd of teveel piekeren dan wil het in slaap komen niet zo goed lukken. Met het blauwige licht van onze computers, smartphones en tablets laten we ons lijf bovendien denken dat het weer dag wordt. De melatonineaanmaak wordt weer gestopt.

In slaap komen

Met behulp van tabletjes melatonine herstel je de natuurlijke balans weer. De melatonine helpt je om in slaap te vallen. Heb je slaapproblemen, dan het het verstandig melatonine 3 mg tabletten te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *