Wat is een multifocale bril?

Een multifocale bril wil zeggen dat het zicht scherp is van zowel dichtbij als veraf. Multifocale glazen hebben hiervoor verschillende sterktes: een voor dichtbij en een sterkte voor veraf. De sterkte tussen veraf en dichtbij verloopt geleidelijk.

Maatwerk bril

De bril die perfect bij de ene past, past weer niet iemand anders. Dit komt doordat elk oog uniek is en daar is natuurlijk ook een unieke oplossing voor nodig. Ook is het kijkgedrag uniek. Denk hierbij aan de positie van de ogen en de afstand van de brillenglazen en de ogen. Kortom iedereen verdient een maatwerk bril om zowel van veraf als dichtbij scherp te kunnen zien. Bent u op zoek naar een maatwerk bril? B-Optics kan u daarbij helpen. Zij zorgen met de maatwerk brillen ervoor dat er een nieuwe wereld opengaat.

Wat maakt een multifocale bril nu beter dan de rest

Wanneer u een bril voor alleen verre afstanden nodig heeft of juist alleen voor korte afstand bijvoorbeeld bij het lezen dan is een leesbril of een bril voor veraf voldoende, maar kunt u niet scherp zien van dichtbij, maar ook niet van veraf, dan biedt de multifocale bril de oplossing. Met deze bril kunt u alles goed zien. Dat maakt het leven toch zoveel mooier!

Multifocale bril aanmeten

Het kiezen van een maatwerk multifocale bril is de juiste keuze voor vele. Op een tiende millimeter nauwkeurig wordt er gemeten vanaf welke positie men door het glas kijkt van het montuur dat men zelf heeft uitgekozen. De vorm van het gezicht en de hoek waaruit wordt gekeken. Met alles wordt rekening gehouden om het zicht te optimaliseren. Met de multifocale brillen van B-Optics komt u verder in het leven.

maatwerk multifocale bril

maatwerk multifocale bril aanmeten

Multifocale contactlenzen

Nu ook verkrijgbaar zijn de multifocale contactlenzen. Deze lenzen worden op maat gemaakt en zijn perfect voor men die leessterkte nodig hebben. Daarbij is dit type lens zowel in de vormstabiele als in de zachte variant verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *